Úvod

Scenárista, dramaturg, copywriter, režisér

pátek 12. dubna 2013

Jaká vypadá dokonalá žena očima mužů?


Jak vypadá ideální žena podle mužů? Modrooká blonďatá modelka? Smyslná brunetka s očima plnýma ohně? Malá, vysoká? Tlustá, štíhlá? S nohama do o, do x nebo od sebe? Odpověď zní: Jiná, než si myslí většina žen.

I když my muži zas a znovu slintáme nad primitivní pornografií (no a co, ženy zase vzdychají nad bižuterií) a neujde nám žádná krátká sukně, která se kolem mihne (přece před tím nebudeme zavírat oči!), ve skutečnosti nemáme vysoké nároky. Jsme kultivovaní a víme, že všechny ty anorekticko-bulimické modelky jsou určeny jen k dívání, snění a případně masturbování. Jinak žijeme v reálném světe a na prsa, nohy, oči, prsa, prsa, zadek, zadek a prsa se díváme racionálně, v kontextu reálného a možného. To ženy se měří přísně a především kvůli sobě chodí na plastické operace. Jsou to ony, kdo má permanentní pocit, že by potřebovaly támhle dofouknout (,,Nemám malý prsa?“), tam trochu odtučnit (,,Nemám moc velkej zadek?“) a všechno to přeplácat tlustou vrstvou make-upu (,,Jsem teď hezká, bobánku?“). Zbytečně, průzkumy nelžou a kdo nevěří, ať si nechá zvětšit prsa.

Páni mají radši blondýnky?
Ano, blond vlasy má většina sexbomb, realita je ale něco trochu jiného. Mužům jde hlavně o to, aby žena vlasy měla.  Pokud možno středně dlouhé nebo dlouhé a nepříliš nalakované, protože to působí přirozeně a žensky. Na barvě nezáleží. Blondýnky jsou možná na první pohled výraznější, ale kdejaký chlap vám jistě potvrdí, že když se podaří brunetka, nemá na ni žádná blondýna.




Oči, tvář a make-up
Nikdo nechce mít partnerku, které by ze všeho nejvíc slušel papírový pytel přes hlavu. Na tváři záleží, ale i tady jsou muži docela benevolentní, resp. stačí jim jistota, že to co vidí večer na diskotéce je i to, co uvidí, až se po diskotéce odlíčíte. Make-up je určitě dobrý vynález, ale nic se nemá přehánět. Mužům se obecně příliš zmalovaný obličej nelíbí, nehledě na to, že make-up nikomu nechutná (kdyby to tak bylo, prodával by se v konzervách a bylo by na něm napsáno MOC DOBRÁ PAŠTIKA). Mužům nezáleží ani na barvě očí, i když ženy věří tomu, že modrá je ta správná. Hlavně když nenosíte pirátskou pásku přes oko (i ta ale nakonec může být sexy – viz. Kill Bill).

Rty – rudé a smyslné?
Rty jsou samostatnou kapitolou. Zatímco ženy si myslí, že výrazné rudé rty jsou to pravé ořechové, na muže působí rudé rty agresivně a vulgárně. Rty jsou symbolem toho, co mají muži na ženách rádi – a tím je přirozenost. Proto by to ženy neměly se rtěnkami přehánět, ať už jim filmoví maskéři tvrdí cokoli. Něco jiného samozřejmě  je, když to ženy umí zaonačit tak, aby i věci, které přirozené nejsou, přirozeně vypadaly. Nejdůležitější ale je pěkně vycenit zuby a smát se. To je to nejkrásnější, co mohou vaše rty odhalit (pokud ovšem nemáte po zubech rozmáznutou rtěnku nebo vám z nich nečouhá petržel).

Postava a míry, vyvedou vás z míry
Podle průzkumů si ženy myslí, že ideální výška je tak 170 cm na 53 kilo živé váhy. Jinými slovy se pod tím skrývá štíhlá, sportovně tvarovaná až svalnatá postavička. Neznám heterosexuálního chlapa, který by před něčím takovým utekl, obecně ale mají muži mírnější nároky. Ne, že by se s chutí vrhali na každou boubelku, která jim zavalí cestu. Ideální postava je podle nich 163 cm vysoká, 57 kilo těžká a i když by měla být žena štíhlá, nemusí to být vysportovaná mistryně světa ve sportovním aerobiku. Stačí být jen hezky a přirozeně zaoblená (což je někdy to nejtěžší).

Prsa, chlouba každé ženy?
Prsa jsou jeden z mála znaků, podle kterých se dnes ještě dá rozeznat, zda se muchláte s mužem nebo ženou (hrozná doba). Prsa jsou fajn, ale ženy mají pořád pocit, že mají prsa malá. Vsadím se, že ten pocit měla i Lolo Ferrari, které její mamutí prsa designoval letecký inženýr. V jedné z anket, které na tomto serveru pravidelně probíhají,  byla otázka, jaká prsa jsou nejlepší a nejhezčí. O vítězství se s těsným odstupem podělily ,,dvojky“ a ,,trojky“. Prsa zkrátka nemusí milé dívky viset až na břicho, nemusí trčet půl metru před vás a nemusíte je mít zvednuté tak, abyste si na ně mohli odkládat pivo, líčení nebo bradu. Buďte rády, že je máte a noste je hrdě.

Zadek
Předek jsme už probrali, teď si probereme zadek. Hýždě jsou docela důležitá část těla (minimálně se na nich dobře sedí). Jak by měly vypadat? Pokud možno bez pupínků. A celulitidy. Ženy si myslí, že zadek by měl být spíš zadeček – malý a pevný. Muži to vidí jinak. Zadek by měl být podle nich pevný a okrouhlý, tak aby bylo za co chytit, ale abyste přitom nezasedly ve vlaku celé kupé. Pokud takový zadek máte a umíte ho nosit, natřásat a vystrkovat na správném místě ve správnou chvíli, máte vyhráno .

Do čeho se nacpat?
Určitě ne do pytle, určitě ne do tepláků a určitě ne do maskáčů. Většina žen si na sebe ve snaze zapůsobit vezme krátkou sukni a boty na podpatku, ve kterých se mohou v lepším případě sexy potácet, v horším případě zabít. Rozhodně tím nic nezkazí a určitě to přitáhne pozornost, muži ale podle výsledků průzkumů uvádějí, že dokonalá žena je spíš sportovně oblečená. Má rifle a určitě a nemá na nohou dřeváky s tlustou podrážkou. Pokud jde o spodní prádlo, upřednostňují kupodivu bílou před černou a krajku před bombarďáky a jégrovkami.

Jak je vidět, muži a ženy se i v případě ženské krásy dívají na věc úplně jinak. Spoustu žen by to mělo potěšit (aspoň na den, na dva, než upadnou po prohlédnutí ženského magazínu opět do deprese) Na druhou stranu, pokud jste modelka s mírami 180/90/60/90, blonďatá, modrooká a s výraznými rudými rty, chodíte ráda v minisukních a botách na deseticentimetrovém podpatku, nemusíte hned skákat z mostu. On se určitě najde někdo, komu se budete líbit taková jaká jste.

Poznámka: Hodně starý text, čisté řemeslo na zakázku pro zabava.centrum.cz nebo zena.centrum.cz - ale vlastně proč ne. Byl jsem tehdy hodně mimo nebo souhlasíte?

Žádné komentáře:

Okomentovat